WIJ ZIJNNAAR BUITEN!

Na een periode van ruim 3 maanden zijn wij weer van start met HITT TRAINING, BODY & MIND, FITNESS EN WOD OUTDOOR in de buitenlucht (onder toezicht van een participerende instructeur). De workouts/trainingen zullen niet klassikaal worden gegeven.

HIIT TRAINING

HIIT

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Het trainingsprincipe van HIIT is dat je door middel van intervals in een korte tijdsduur een intensieve inspanning levert.

BACK ON TRACK

In deze workout zullen we het hele lijf aan het werk zetten d.m.v. diverse oefeningen die in een tijdsritme worden uitgevoerd.

HIGH LOW SHAPE

Verschillende oefeningen waarbij jezelf de zwaarte en snelheid bepaalt. Je werkt op 5 stations met maximaal 4 personen met ieder high en low impact opdrachten.

STEP & PILATES

Workout combinatie van hoge cardio met  step en pilates oefeningen, waarbij je focust op de dieper gelegen spieren. Dit alles in een circuit vorm.

BODY & MIND

TAO YOGA

Tai Chi & Qigong. Werken met levensenergie.

DANS JE FIT

Vrij dansen op heerlijke beats in de buitenlucht.

YOGA WALK

Wandeling met yoga oefeningen en yoga-mindsessie

BODY & MIND LOOP

Nature awareness

FITNESS

KETTLEBELL WORKOUT

Binnen een uur tijd train je het hele lichaam met een kettlebell.

BODY WORKOUT

Deze workout is bootcamp gerelateerd, maar dan zonder materiaal. Binnen een uur werk je een workout af op hoge intensiteit.

SENIOREN GYM

Een workout speciaal voor de senioren. Met eenvoudige spier verstevigende oefeningen behoud je je spieren en gewrichten in conditie.

OPEN GYM

Train een uur zelfstandig met de beschikbare materialen.

WOD OUTDOOR

CrossFit geïnspireerde training waarbij je je spieren opbouwt, een topconditie ontwikkelt en ook nog eens nieuwe technieken leert.

TENNIS BUITEN

Als lid van Amstelhof kun je telefonisch een baan kunt reserveren (0297-531855).


De tennisbanen zijn beschikbaar op van maandag t/m vrijdag tussen 09.30 - 19.00 uur en op zaterdag tussen 09.30 - 12.00 uur.

MAATREGELEN

Volwassenen vanaf 27 jaar mogen tennissen met maximaal 4 personen, alleen buiten. Zij houden 1.5 meter afstand. Dubbelen mag dus, bij voorkeur in 2 vaste koppels van 2 personen; houd altijd 1.5 meter afstand tot het andere koppel en je medespeler.

WOD KIDS

WOD Kids is gebaseerd op het CrossFit programma en geschikt voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 14 jaar. Op een leuke, speelse en soms competitieve manier maken we kinderen in de buitenlucht sneller, sterker, fitter en vaardiger zodat hun zelfvertrouwen en weerbaarheid wordt vergroot. Veiligheid, fun en samenwerken staan hierbij centraal. 

PROTOCOL

Wij willen dat de buitenactiviteiten zo veilig mogelijk en volgens de regels van het RIVM verlopen. Help ons mee door je te houden aan het protocol. Bekijk hier >

PLATTEGROND

Klik op de locaties om de activiteiten te bekijken die daar plaats vinden.

HEB JE EEN VRAAG?

Ons informatieteam is van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 15.00 uur aanwezig. Bel (0297-531855) of mail ons (info@amstelhof.com).